Wat ik
voor je kan betekenen

Wil je weten wat ik allemaal voor jouw winkel kan betekenen? lees hieronder de stappen.

De stappen

Persoonlijk plan

Tijdens een gesprek brengen we in kaart wat jouw doelen en verwachtingen zijn en hoe vintage kan bijdragen aan jouw aanbod.
Vintage is er in alle soorten en maten, stijlen, kleuren en materialen samen maken we de perfecte vintage match voor jou winkel.Evaluatie / aanvulling

Doris zorg ervoor dat er altijd een complete collectie hangt, dit zijn tussen de 20 en 30 items, elke 6 weken vind er een complete collectie swop plaats, de huidige collectie wordt omgeruild voor een nieuwe verse vintage items. Zo blijft vintage vernieuwend en fris!

Treasure hunting

De vintage kleding koop ik op markten en special vintage sales. Geregeld reis ik af naar de mooiste steden, zoals Urban Berlin, Lovely Paris en Vintage city Gent om inspiratie op te doen, mijn vaste inkoop adresjes te bezoeken en te speuren naar nieuwe vintage ontdekkingen. Bij mijn zoektocht gaat mijn hart sneller kloppen van mooie kleuren, rijke materialen en bijzondere silhouetten. Van elke trip neem ik een vleugje van de stad mee in mijn vintage vondsten.

In de winkel

Zodra de collectie compleet is, wordt zij afgeleverd in jouw winkel. Natuurlijk help ik je met de juiste presentatie van de collectie. DORIS zorgt voor VMmateriaal, een handgemaakt design rek en luxe hangers. En is er behoefte aan styling advies? Dan vertel ik je graag hoe je vintage met nieuw kunt combineren!

Let's have a coffee!

Wil je meer weten over DORIS, de collectie of je passie voor vintage delen?!
Bel mij op 06-53786120 of laat hieronder een berichtje voor me achter, dan neem ik contact met je op.
×
×

Winkelwagen