2
DAYS
OF
DORIS

Meld je hier aan voor 9 & 10 december 10:00 - 17:00

*Heb je je al aangemeld? Leuk dat je komt! Je hoeft je dan niet nogmaals aan te melden. Je krijgt binnenkort een mail met alle informatie

2 DAYS OF DORIS

2Days of DORIS is een tweedaags evenement georganiseerd door het team van DORIS VINTAGE.

Heb je je altijd al eens willen onderdompelen in de wereld van DORIS Vintage? Dat kan! Op zaterdag 9 en zondag 10 december bij het atelier op de boerderij in Berkhout.

Wat ga je daar allemaal zien? Natuurlijk héél véél vintage kleding. Het atelier waar alle collecties worden samengesteld, DORIS voor HKliving en vintage interieur en accessoires. 

Het atelier is gevestigd op de boerderij, waar je een kijkje kunt nemen en ondertussen lekker snuffelt naar jouw favoriete vintage schatten. 

Een momentje bijkomen? Dat kan ook. We hebben warme gluhwein en een klein hapje. Je kunt even lekker zitten met een kopje kruiden thee. En in de groentekas kan je je creativiteit laten stromen. Ooit eens iets gemaakt met natuurlijke inkt? Wie weet wordt dit de eerste keer. 

En het is bijna Kerst, dus de perfecte plek om alvast wat leuke, duurzame cadeautjes, je favoriete kerst-tafel-item of te gekke vintage Kerst outfit te scoren. En dat alles helemaal in DORIS stijl. 

Zien we je zaterdag 9 of 10 december? Lijkt ons gezellig! Je kunt je hierboven gratis inschrijven! 

Tot dan! JOIN OUR MAILING LIST

Als eerste op de hoogte van DORIS vintage drops

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

VEEL GESTELDE VRAGEN & PRAKTISCHE INFORMATIE

Het adres is Westeinde 276, Berkhout. 2 Days of DORIS vindt plaats bij de grote boerderij.

Je kunt 2 Days of DORIS bereiken met de auto, het OV en de fiets. Parkeren is beperkt mogelijk. 

Je kunt vanaf station Hoorn bus 128 nemen, en uitstappen bij halte Boerderij Helder.

Kom je vanuit Alkmaar dan is het mogelijk om de bus richting Noord-Beemster te nemen en van daaruit over te stappen op Bus 128 richting Hoorn. Je stapt uit bij halte Boerderij Helder.Fietsen kunnen gestald worden achter de boerderij. De bordjes leiden je de weg. Je kunt vanaf station Hoorn bus 128 nemen, en uitstappen bij halte Boerderij Helder. 

Kom je vanuit Alkmaar dan is het mogelijk om de bus richting Noord-Beemster te nemen en van daaruit over te stappen op Bus 128 richting Hoorn. Je stapt uit bij halte Boerderij Helder.
2 DAYS of DORIS is geopend van 10 tot 17 uur. Je bent de hele dag welkom om in te lopen, als je je hebt aangemeld. Aanmelden kan ook op de dag zelf. Als je je hebt aangemeld, ben je de hele dag welkom om in te lopen.

Een aanmelding is fijn omdat we zo kunnen inschatten hoeveel mensen er komen.

Ja, dat kan, stuur dan wel even een mailtje wanneer je komt!

Vintage is duurzaam. We love duurzaam, dus we willen je vragen je eigen tas mee te nemen.

Je kunt via onze QR code en je mobiel contactloos betalen. Er is dus géén pinapparaat aanwezig. Kan ik ook met cash betalen? Ja, het is ook mogelijk om contant te betalen.

Dit is een live evenement, aankopen op deze dag kunnen helaas niet geruild worden.

Het is niet mogelijk om bij 2 Days of Doris eten of drinken te kopen.

Er wordt wel koffie, thee en een klein hapje uitgedeeld. Er is mogelijkheid tot passen. We hebben een gezamenlijke ruimte en ook een prive paskamer. Het atelier is alleen met een trap te bereiken en helaas niet toegankelijk voor een rolstoel.

Op de begane grond van de boerderij / het erf zijn ook vintage kleding en interieur accessoires te vinden. Dat is wel voor een rolstoel toegankelijk. Bevestigingsmail hebben wij inderdaad niet verstuurd, maar je staat wel op de lijst. Binnenkort krijg je een mail met meer informatie. Mocht je nog iets willen weten kan je altijd een mailtje sturen. ×
×

Winkelwagen